× A lapon való további böngészésével elfogadja, hogy a White Water Kft sütiket használ honlapján, a felhasználói élményt továbbfejlesztése céljából.

white-water.hu

Outdoor tréningek

Az evezésen kívül számos egyéb szabadtéri elfoglaltságot kínálunk vendégeinknek, melyek egyaránt alkalmasak szabadidős kikapcsolódásra, illetve csapatépítésre is.

Erdei magaskötélpálya

A két részből álló pályarendszer teljesítése a csapatépítés egyik legintenzívebb módja. Az ún. technikai szakasz a résztvevők ügyességét, a mozgáskoordinációját és egyensúlyérzékét teszi próbára.

Outdoor tréning - erdei magaskötélpálya - a White Water csapatával

A magasság, a megszokott komfortzónából való kikerülés olyan kihívást jelent, ami biztosan megnyomja az adrenalin szintedet. A gyakorlatok során a résztvevők kettesével haladnak, miközben csak egymást segítve-biztosítva tudják megoldani a feladatokat. A fizikailag megterhelő technikai pálya teljestítése után (vagy akár helyett) száguldj le a fák tetején felépített nyolc állomásból álló csúszó-kötélpályán.

Outdoor tréning - erdei magaskötélpálya - a White Water csapatával

A játék hossza körülbelül 3-3,5 óra, a pálya befogadóképessége alkalmanként 20 fő.

Outdoor tréning - erdei magaskötélpálya - a White Water csapatával

Palfaui teljesítménytúra

Körülbelül 3 órás trekking a palfaui nagy vízeséshez. A szurdoktúra lassú tempóban kétszer másfél órát vesz igénybe, melynek célállomása a hegy tetején található menedékház. Közepes erősségű túra, melyhez átlagos erőnlét szükséges.

A túra maximum 25-30 fő részvételével ajánlott.

Bővebb információ a Palfaui teljesítménytúráról

Vadvízi evezés

Rafting ttúráink egyaránt alkalmasak baráti társaságok, munkahelyi közösségek részére, vagy akár csapatépítő tréningnek is.

Bővebb információ a rafting túrákról

Stratégiai és kalandjátékok

Éjszakai kalandtúra

GPS segítségével megoldandó játékos feladatokat kell éjszaka teljesíteniük a csapatoknak. A csapatépítő játék során úgy alakítottuk ki a feladatokat, hogy azokat a különböző csoportok egymást támogatva, segítve tudják csak megoldani.

Kincsvadászat - Geocaching

Az éjszakai túrához hasonló játék, azzal a különbséggel, hogy a csapatok nappal indulnak a feladatokat megoldani. A feladatokhoz szükséges technikai eszközöket és igény esetén tapasztalt csapatvezetőt biztosítunk.

Forgószínpad

A feladatok általában annyi helyszínen zajlanak ahány csapat vesz részt a programban. A feladatokat forgószínpad szerűen minden csapat teljesíti. A forgószínpad állomásain lévő feladatok között találunk kifejezetten gondolkodtató feladatot, de olyat is mely a csapat néhány tagjának intenzív erőkifejtését igényli.

  • Emberteke: Kötelek és csigák segítségével kell a csapattársat a levegőben - térben - mozgatni (könnyű fizikai, de a csapattagok közötti folyamatos kommunikációt igénylő logikai feladat).
  • Rekeszépítés: Műanyag sörös rekeszeket kell a résztvevőknek maguk alá pakolni úgy, hogy ez által mindig magasabbra és magasabbra jussanak és minél több rekeszen álljanak meg.
  • Fordított kormány: Mintha egy fordított világban élnénk és vezetnénk az autót. Balra kormányozva jobbra fordul a terepjárónk. És ha jobbra kormányozzuk? (kommunikációs, ügyességi feladat)
  • Mászófal: 8 méteres profi mászófal több mászóúttal.
  • Íjászat céltáblára.
  • UFO: Kötelek segítségével a résztvevők térben mozgatják az "ufó-t".
  • Vizes süni: Egy lyukas csövet kell megtölteni vízzel, és a benne lévő pingponglabdát kiszedni.
  • Olajvezeték: Csövek segítségével kell az "olajat" a hordóba gyűjteni.