× A lapon való további böngészésével elfogadja, hogy a White Water Kft sütiket használ honlapján, a felhasználói élményt továbbfejlesztése céljából.

white-water.hu

Rafting blogtúravezetői verseny Balázs élménybeszámolója 2016

Balázs rövid élménybeszámolója a 2016-os túravezetői versenyről Hétvégén 18:40-es idővel behúztam a 15. helyet az egyéni versenyben (28 induló) , majd vasárnap Pisztránggal és Pusztival elhoztuk csapatversenyben a bronzérmet a leggyorsabb babamegmentésekkel (baromi gyorsan mentünk, csak lassan pakolunk össze magunk után :) ). Az időjárás is igazán extrémre sikerült,
túravezetői verseny Balázs élménybeszámolója 2016

turavezetői-, és életmentő verseny 2015

A tavalyi évhez hasonlóan, Idén is Ausztria, a bázisunkhoz közeli wildalpeni versenypálya adott otthont a túravezetői és életmentő versenynek. A már mindenki által hónapok óta várt verseny tökéletes alkalom minden évben, hogy felébressze a „téli álmot alvó” túravezetőket, ráhangoljon minket a várva-várt Rafting szezonra.
turavezetői-, és életmentő verseny 2015

Túravezetői Életmentő verseny 2014

Idén is volt, kajakos-, láb beszorult-, raft hajóból kiesett-, emberkék megmentése, valamint hajó partra húzása, és dobókötél célba dobás is. Szerencsére sikerült mindenkit kimentenünk, így egy baba sem fulladt a Salza hullámaiba... ;) Szóval idén is 100%-osak vagyunk! (eddig J )
Túravezetői Életmentő verseny 2014

Túlélőtúra a téli nyárban!

Túlélőtúra a téli nyárban! White Water kis csapata felfedező útra indult, hogy újabb kihívásokat keressen, újabb túraútvonalakat fedezzen fel, ami annyira jól sikerült, hogy igazi túlélő túrává kerekedett. Sikerült megtalálnunk, szerintem
Túlélőtúra a téli nyárban!

Az áradó Salza folyó

250 cm-nél van a Salza folyón Wildalpennél. Még jó, hogy indulás előtt mindig meggyőződünk a víz állásáról és láttuk, hogy még a határ alatt van. A túravezetők úgy döntöttek, ma kihagyjuk a folyó alsó - középső szakaszát, és inkább a felső barátságosabb szakaszt járjuk be. A White-Water Rafting lelkes különítményén kívűl más hajóval azért így sem nagyon találkoztunk, úgyhogy teljesen miénk volt a folyó... ;)
Az áradó Salza folyó

Üdvözlünk a rafting blogunkon

Szia! Ezennel elíndítottuk rafting blogunkat, ahol raftinggal, vadvízi evezéssel, outdoor tevékenységekkel, velünk és a nagyvilággal, kapcsolatban olvashatsz majd bejegyzéseket. Szeretnénk, ha te is aktív részese lennél annak a kis White Wateres blog közösségnek, ami terveink szerint itt ki fog alakulni.
Üdvözlünk a rafting blogunkon

Tengeri kajak túra Horvátországban az Adrián

Tengeri Kajakozás az Adrián Mivel az édes után jól esik néha egy kicsi sós is, ezért elhatároztuk, hogy nekivágunk a tengernek, és Andrew irányításával, akinek már több mint 12 éves tengeri kajak túravezetés van a lapátjában, szervezünk egy adriai kajak túrát Horvátországba. Ez egy igazi kalandozó, felfedező tengeri kajakozás lesz, ahol minden nap más és
Tengeri kajak túra Horvátországban az Adrián