× A lapon való további böngészésével elfogadja, hogy a White Water Kft sütiket használ honlapján, a felhasználói élményt továbbfejlesztése céljából.

white-water.hu

A biztonságosan evezhető felső hatàr

250 cm-nél van a Salza folyón Wildalpennél. Még jó, hogy indulás előtt mindig meggyőződünk a víz állásáról és láttuk, hogy még a határ alatt van. A túravezetők úgy döntöttek, ma kihagyjuk a folyó alsó - középső szakaszát, és inkább a felső barátságosabb szakaszt járjuk be. A White-Water Rafting lelkes különítményén kívűl más hajóval azért így sem nagyon találkoztunk, úgyhogy teljesen miénk volt a folyó... ;)

Már az autóban ülve, a hazafelé tartó út szélén, elhagyott trekkeket és kajakokat láttunk, amiről kiderült, hogy egy "bátor" cseh csapat maradványai, és talán jobb hogy mi a biztonságosabb megoldást választottuk. Egy-két cseh utast ma is mentettünk, csak most nem dobózsákkal a vízből, hanem fuvarral a szakadó esőben, a 2 órás sétálástól...

Összeségében bár nem voltak barátságosak a körülmények, ismét remek élményekkel gazdagabban térünk haza, és az utasokkal együtt elmondhatjuk magunkról, hogy megeveztünk egy ÁÁRADÓ VADVÍZI FOLYÓT.

Szaki (Tomi a szakács)