× A lapon való további böngészésével elfogadja, hogy a White Water Kft sütiket használ honlapján, a felhasználói élményt továbbfejlesztése céljából.

white-water.hu

Rafting Ausztria

25900 Ft/2 nap

Jelentkezés

Lovagoljuk meg együtt a smaragdzöld Salza habzó hullámait! Még a beszállás előtt vess néhány pillantást a folyó menti fenséges hegyekre, mert a sziklák között lavírozva a sebes víz szorításában a benned lüktető adrenalin és a vadvízi evezés katartikus élménye lesz az, ami igazán elsodor!


A rafting túrán lehetőség van

 • kétszemélyes gumikajakban, ami a kajakozás igazi élvezetét nyújtja
 • kétszemélyes gumikenukban, úgynevezett trekkekben evezni: A trekk erőteljesebben reagál a vadvíz erejére, zúgókra, hullámokra, ami sokkal intenzívebb élményt nyújt. 
 • illetve 6-8 személyes raft hajókban evezni. A raftok sokkal stabilabbak, illetve van egy túravezető a hajóban, aki az evezési utasításokkal mentesíti vendégeinket az irányítás alól 
 

Az alapár tartalmazza:

 • a teljes felszerelést: neoprén: alsó, felső, cipő, mellény, sisak
 • bogrács vacsorát (2 napos túra esetén)
 • szárazföldi oktatást,
 • a túravezetést, 
 • a túra alatt fogyasztható csoki, üdítő 
 • a túráról készült fotók és HD felvételek

Érvek mellettünk:

 • segítőkész, képzett (IRF vizsga) túravezetők
 • teljes körű szevezés
 • gyors ügyintézés
 • minőségi szállás
 • minden hétvégén induló túrák
 • hétköznap is lehet velünk túrázni
 • profi fotós, HD minőségű felvételek, amit elküldünk neked

Az alapár nem tartalmazza, de mi leszervezzük

 • szállást
 • biztosítást

Legfontosabb információk: 

 • a túra időtartama: kb. 3-4 óra/nap
 • a túra hossza: 12-14 km
 • szükséges hozzá: biztos úszástudás
 • hozz magaddal: törölközőt, fürdőruhát
 • szállás: Lassing
 • időpontok: áprilistól októberig
 • a folyó nehézségi szintje: közepes
 • Helyszín: Lassing Göstling and der Ybbs
 • távolság Budapesttől: 430 kilométer

Jelentkezés


 

Részletes program:

Találkozó szombaton 8:30-kor. Egy rövid bemutatkozó után megkezdjük a testhezálló neoprén ruhák kiosztását. ;) Ezután egy rövid oktatáson veszel részt, ahol megtudhatod hogyan „úszhatod meg szárazon”, (borulás nélkül) illetve, hogy mit érdemes csinálni vadvízen. (ha nem akarod megdönteni az úszásrekordodat) Az oktatás után lemegyünk a folyópartra (kb. 15 perc), ahol rövid lepakolás után megkezdjük a rafting túrát. Az első napon egy könnyebb szakaszon evezünk, ahol megtanuljuk irányítani a hajót, játékos gyakorlatokkal, a második napon pedig „gyakorlott” evezősként  egy technikásabb szakaszon evezünk.

Kiegészítő programok:

 
Hegyikerékpár via-ferrata vízeséstúra

Ár és jelentkezés

Alapár tartalmazza: felszerelést, oktatást, a túravezetést, fogyasztható frissítőket, vízálló zsákot , fotókat és videofelvételeket, vacsorát Előleg: 10 000 Ft a jelentkezéskor fizetendő
Az alapár nem tartalmazza: utazást, szállást, biztosítást Kiutazási forma: egyénileg
Szállás: 27€/fő/éj (1 éj esetén 32€/fő/éj) extrém biztosítás: 800Ft/nap

Nehézség:

Van lehetőség 6-8 személyes raft hajóban túrázni, de ha valaki  nagyobb kihívásokra vágyik, akkor a 2-3 személyes trekkeket javasoljuk, Áprilistól júniusig a magasabb vízállás miatt extrémebb, izgalmasabb túrára lehet számítani.

Egyéb tudnivalók

 
Helyszín: Ausztria,  Lassing Hozz magaddal: furdőruhát és törölközőt
Szállás: 2-3-4 ágyas szobákban. Minden szobában külön fürdő, ill. mellékhelyiség található. Ellátás: reggeli. Biztosítás: Extrém sportbiztosítás kötése kötelező. Erre lehetőség van cégünkön keresztül, vagy egyénileg
Kiutazás egyénileg: ha saját gépkocsival érkezel, és szeretnél plusz utitársat és/vagy az utiköltségeidet csökkenteni, akkor jelezd felénk, és segítünk! Korhatár: 10 éves kortól, 18 éves korig szülői hozzájárulással
  Étkezés: A szállás árában benne van a reggeli, illetve a két napos túra esetén vendégül látjuk vendégeinket a szombat esti bogrács vacsorára
Túratáv: Ez a túra fajtájától függ, így a  10-17 km-es skálán mozog Részvétel feltétele: biztos úszás tudás
Távolság Budapesttől: 430 km  


Fő a biztonság

Nagyon fontos számunkra, hogy vendégeink biztonságban érezzék magukat, ezért a (rafting, kanyoning, via ferrata, stb.) túráinkat is ebben a szellemben vezetjük, vigyázunk, hogy utasaink mosolya a régi maradjon, és betartjuk a biztonsági előírásokat. A túravezetőinket folyamatosan képezzük, és természetesen mindenki rendelkezik nemzetközi rafting túravezetői, IRF (International Rafting Federation) vizsgával, amit kétévente újítunk.


Minden évben részt veszünk a nemzetközi Vadvízi Túravezetői és Vízimentő (WWRC) Bajnokságon, ahol 2015-ben a csapatunk felállhatott a dobogó második fokára.


 

Javasolt útvonal Budapestről:

Budapestről Bécs felé indulj az M1-es autópályán, Bécs előtt a Swechat-i reptér után fordulj az S1-es autópáyára Linz, Salzburg felé. Majd az A21-re érsz, ami délről elkerüli Bécset, és belefut az A1-be. Ezen kb. 100 km-t kell tovább menned, majd ki kell térned a 100-as kilóméter kőnél, Ybbs/Wieselburgnál.

Ekkor az A25-ös útra érsz, ezen haladsz Wieselburg irányába, majd Göstlingből kifelé a 64,6-os km táblánál elkanyarodsz balra, majd az Y-elágazásnál jobbra, ezután 1,3 km fel a hegytetőre az út végéig. Fam. Ensmann Biobauernhof. Ez látható a táblán is az út mellett!
 
 

További túra lehetőségek:

1 napos Salza Classic rafting túra:
3-4 óra evezés/túra a könnyebb szakaszon: 16.900 Ft/fő

2 napos Salza Classic rafting túra:
2 x 3-4 óra evezés/túra 1 könnyebb és 1 nehezebb szakaszon: 25.900 Ft/fő

Részvételi feltételek:

Túradíj befizetésén kívül a helyszínen kitöltött nyilatkozat, az előzetesen megbeszélt időpontra történő megjelenés.

 • 14 éven aluli gyermek csak szülői felügyelet mellett vehet részt a túráinkon.
 • 14 és 18 éves kor közti résztvevő esetén szülői jóváhagyó nyilatkozattal vállaljuk a túra lebonyolítását.
 • A részvételi lap aláírása egyben nyilatkozat az úszástudásra és a fizikai terhelhetőségre vonatkozóan.

A résztvevő tudomásul veszi, hogy túráinkon baleset érheti, azokon kizárólag saját felelősségre vesz részt.

A résztvevőnek kötelessége a túravezetőt tájékoztatni az esetlegesen fennálló gyógyszeres kezelésről, a teljesítő és koncentráló készségre hatással lévő szerek fogyasztásáról, illetve bármely a tudat állapotot, fizikai képességet akár ideiglenesen csökkentő betegségről.

A túravezetőnek jogában áll azon személy túrából történő kizárására, a túra teljes időtartama alatt aki az adott utasítások figyelmen kívül hagyásával saját vagy mások testi épségét, valamint a felszerelést veszélyezteti, illetve a túravezető ide vonatkozó utasításait nem tartja be.
 

A lefoglalt túra visszamondása:

Amennyiben az Utas az utazás megkezdését megelőző 60 napon belül áll el a szerződéstől a Túraszervező bánatpénzt köt ki, amelynek mértéke az utazás megkezdését megelőző:
• 60-36. nap közötti elállás esetén a teljes részvételi díj 10 %-a,
• 35-21. nap közötti elállás esetén a teljes részvételi díj 40 %-a,
• 20-11. nap közötti elállás esetén a teljes részvételi díj 70 %-a,
• 10 napon belüli elállás, vagy no-show (meg nem jelenés) esetén a részvételi díj 100 %-a.
Amennyiben az Utas eláll az utazási szerződéstől, de ezzel egy időben jelentkezik a Túraszervező egy másik útjára, akkor is ugyanezen lemondási (elállási) feltételek vonatkoznak az eredeti utazási szerződésre, és a másik útra új utazási szerződést kötnek a  Szerződő felek. Szintén az  ebben a  pontban meghatározott feltételek vonatkoznak a hatósági engedélyek hiánya, vagy hatósági kizáró határozat miatti lemondás, és egészségügyi okokból történő lemondás esetében is.

A White Water Kft. fenntartja a jogot a túra vagy a programok lemondására (új túraidőpont biztosítása mellett) felelősségén kívül eső okokból (pl. szélsőséges időjárási viszonyok vagy elháríthatatlan természeti jelenségek, technikai akadályok miatt). Amennyiben a jelentkező ilyen okból eláll a cégünk által egyébként kivitelezésre kerülő túrán való részvételtől, ez esetben a befizetett díj visszafizetése, illetve semmiféle kártérítés fizetése nem áll módunkban.

Általános tudnivaló, hogy a folyók vízállása a lehulló csapadék függvényében igen szélsőségessé válhat, ez komoly mértékben befolyásolhatja a víz jellegét.
A résztvevők biztonsága érdekében fenntartjuk a túraterv változtatás jogát.
Amennyiben a túra ilyen okból kerül halasztásra, ez esetben új időpontot biztosítunk.

A White Water Kft. nem utazási iroda, hanem kizárólag sport, szabadidő és rekreációs tevékenységet szervező és lebonyolító társaság.

A befizetett túra díja nem tartalmazza az utazási, szállás, étkezési vagy biztosítási költségeket, a túráink folyamán igénybe vett ilyen jellegű szolgáltatások ellenértékét közvetlenül a szolgáltatóknak kell megtéríteni.

Jelentkezés