× A lapon való további böngészésével elfogadja, hogy a White Water Kft sütiket használ honlapján, a felhasználói élményt továbbfejlesztése céljából.

white-water.hu

Referenciáink


„Az elmúlt 10 évben több vadvízi evezést szervező céggel voltam rafting túrán Ausztriában.
2007 óta amióta a White Water Kft. létrejött,  csak és kizárólag velük megyünk evezni és Őket ajánlom mindenkinek. :-) Látom és érzem a különbséget, mind a szervezők, mind a túrák között!  Látom és érzem a különbséget, mind a szervezők, mind a túrák között.

Maximálisan elégedett vagyok a szervezőkkel, túravezetőkkel (segítőkészség, hozzáállás, korrektség), és a rafting túrák minőségével, színvonalával.
Nagy értékük, amit megtapasztalhattam, az emberi oldal. A hozzáállás, a segítőkészség és a lendületesség. Ezek az érdemek az évek alatt nem koptak, nem fásultak el.

Örülök, hogy időről időre van alkalmunk együtt evezni.:-)"

Seres Beáta / vezető koordinátor
"Mint a gokart, CSAK: gumifal helyett szikla, aszfalt helyett wadvíz, ideális ív helyett zúgó... A többi ugyanaz: profi felszerelés, remek hangulat, adrenalin, szervezett csapat! Nagyon köszönjük a túrát, azt hiszem eldőlt, hogy minden évben nálatok fogunk friss levegőt szívni a sok benzingőz után!"

Budiás Balázs - a battaring.hu tulajdonosa, üzemeltetője"Egy profi csapat segítségével, gyönyörű tájon ismerkedhettünk meg a vadvízi evezéssel. Csodálatos környezetben található szállás, jó hangulat és minden vendégre  maximálisan kiterjedő figyelem. Nem is kérdés,hogy a mai napig sokan visszajárunk. Köszönjük a White-Water Csapatának!"

Tóth Hajnalka - főmunkatársHa meg vagy róla győződve, hogy mindig az a legjobb, amit te magad csinálsz, akkor a vadvízi túrád szervezését bízd a White Water-re, sokkal jobban fog sikerülni, mintha te csinálnád!
Július közepén 28 fős csapattal vettünk részt a White Water kétnapos ausztriai túráján.
Voltunk már másokkal korábban evezni, és nem a legjobb tapasztalatokkal vágtunk bele a túrába, de mindenben pozitívan csalódtunk.


Nem volt késés, a megbeszélt helyett két-három órával későbbi indulás, nem hiányzott egyetlen darabja sem a felszerelésnek, nem okozott gondot, hogy valakinek extra méretű cipő kellett, nem volt unalmas a kötelező oktatás, nem hagytunk el senkit a vízben, nem tévedtünk el, nem volt probléma, hogy sokan voltunk, és vadidegeneket sem ültettek  a hajóinkba.
Ellenben megtudtuk, mire jó a dobókötél, hogyan lehet egymást kimenteni a vízből, hogyan kell víztornyot építeni, mindenkire jutott a figyelemből, meglepetéscsoki is előkerült a hordóból félúton, és ráadásként még egy jéghidegvíz-álló fotóst is kaptunk, aki időről-időre képes volt belegázolni a folyóba, hogy a legjobb helyekről örökíthesse meg az emlékezetes pillanatainkat.  


A White Water csapatában mégsem az a legjobb, hogy csupa felkészült túravezetőből áll, hanem hogy nagyon összehangolt csapatként dolgoznak együtt, és szemmel láthatóan minden pillanatát élvezik a munkájuknak.
Ha odafigyelsz, megtanulhatod tőlük, hogy ugyanaz a folyószakasz a sokadig alkalom után is mutathat magából újabb és újabb szép részleteket.
Mindezek miatt, és mivel még mindig meg vagyok róla győződve, hogy az a legjobb, amit én magam csinálok, jövőre a vadvízi túránk szervezését a White Waterre bízom :)
Az egész csapat nevében köszönjük a White Waternek.
Abonyi Réka
MAVIR SE
Vízisport szakosztály