× A lapon való további böngészésével elfogadja, hogy a White Water Kft sütiket használ honlapján, a felhasználói élményt továbbfejlesztése céljából.

white-water.hu

A White Water Rafting Csapata

Kik vagyunk?

Mi egy olyan vidám csapat vagyunk, akik imádják, amit csinálnak. Na, jó azért előfordul, hogy a ruhamosásért, mosogatásért nincs akkor harc :) , de a túráinkat szívvel lélekkel vezetjük. 
 

Ezt a céget nem titkoltan csupa önzésből, azért hoztuk létre, hogy minél többet lehessünk a természetben, legyen az vadvízen, két keréken, a hegyek között, vagy a levegőben. De még ennél is önzőbb módon szeretjük magunk körül a boldog embereket, az olyanokat, akik átélik ugyanazokat az élményeket, amiket hétről-hétre megosztunk velük. :)
 

Csapatunk alapvetően két részre osztható, vannak, akik hivatásból választották a túravezetést, (már óvodás korukban is szerettek a kádban pancsolni) és vannak, akik csupán megszállottságból, a sport szeretete a jó hangulat miatt csatlakoztak hozzánk, és váltak csapatunk tagjaivá. Amellett, hogy vendégeinkkel szeretünk játszani, mókázni, komolyan vesszük a munkánkat, odafigyelünk vendégeink biztonságára, kényelmére
 

Mindannyiunk számára szenvedéllyé vált az evezés, Európa legkülönbözőbb folyóin eveztünk már, aminek hatására lelkesedésünk csak egyre fokozódott, mivel imádunk felfedezni újabb és újabb helyeket. Tapasztalatainkat az is tükrözi, hogy túravezetőink közül került ki a többszörös rafting világkupa győztese, vadvízi Európa és Világbajnokság dobogós helyezettje.
 

Túráink során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, a megfelelő felszerelésen kívül alapos, mindenre kiterjedő biztonsági oktatást tartunk minden egyes túra előtt. Az evezések során két-három kétszemélyes gumikenura (ún. trekkre) egy túravezető jut, így túravezetőink maximálisan gondoskodni tudnak a hatfős csoportok biztonságáról és zavartalan élményéről.
 

Outdoor csapatépítő programjaink, kalandtúráink kialakításakor főként a közös élményre helyezzük a hangsúlyt.
Ahhoz, hogy az átélt élmény hozzájárulhasson a csapat fejlődéséhez és támogatni tudja a szervezeti célok elérését, a programelemek összeállításának folyamatában elsődleges helyen szerepelnek az Önök által megfogalmazott igények.

 

 

 Név: Hundzsa Attila

Foglalkozás:
Menedzsment, rafting túravezető, sí- és snowboard oktató

Hobbik:
bringázás, olvasás, vadvízi kajakozás, utazás, sífutás, tánc, futás, póker

Képzettség:
IRF (international Rafting Federation) Inline Raft Guide 3 minősítés ; IRF safety kayaker  minősítés; Rescue technician 3 international minősítés,

Magamról:
Engem a családom sodort bele ebbe a szenvedélybe, édesanyám, amikor 2002-ben elvitt rafting túrára Szlovéniába, édesapám pedig csak simán adta a génjeit. ;) Szeretem a kihívásokat, próbára tenni magam, mert azt gondolom, hogy ez visz a fejlődés útján. Célom, hogy megmutassam, élményszerzés közben is lehet sportolni, valamint másokkal is megosztani a hegyvidéki táj szépségét. Felnyitni az emberek szemét, hogy éljenek egy természettudatosabb, egészségesebb életet!

Facebook:
https://www.facebook.com/attila.hundzsa 
 


Név: Mike Roland

Foglalkozás: 
Üzletkötő, vadvízi túravezető

Hobbik :
Vadvízi-, tengeri kajakozás, sikvizi kenuzás, sonwboard, foci, tánc

Képzettség:
IRF safety kayaker minősítés, vízi elsősegély nyújtó

Magamról:
Az evezéssel 95-ben találkoztam először, amikor elkezdtem síkvizi kajakozni. Nagyon élveztem a vízen töltött időt, de valami izgalmasabbra vágytam, ezért hamar a vadvízen kötöttem ki. Először még csak a Bela folyón Szlovákiában, majd áteveztem Szlovén, és Osztrák vizekre. Nagy hatással volt rám a kajakozás izgalma, a táj szépsége, és, hogy próbára tehettem ügyességemet, kitartásomat. Azóta több mint 40, különböző erősségű, vadvízi folyón jártam, és szeretnék még sokkal többet meglovagolni, mert a felfedezés öröme csak tovább fokozódott bennem az évek során!

Facebook:
www.facebook.com/rolandpusztito.mike 

 


Név: Örkényi Balázs

Foglalkozás:
IT Project Manager

Hobbik:
Sí/Snowboard, vadvízi kajakozás,      hegyibiciklizés, kirándulás, foci, póker, utazás

Képzettség:
Vadvízi túravezetés 2010 óta, síkvizes túrák 2000 óta, IRF Inline-Raft Guide 2 minősítés - 2011.Augusztus

Magamról:
  2010 óta vezetek túrákat hétvégente a White-Water Raftingnál. Számomra ez remek felüdülés/kikapcsolódás a  hétköznapi irodai munka után.Gyönyörű tájakon evezünk, fantasztikus embereket ismerhetek meg hétről-hétre. Jó látni, ahogy esetenként  teljesen kezdőkből profi evezős csapatot faragunk mindössze két nap alatt. Szép környezet, jó levegő, jó társaság, buli és adrenalin! Mi kell még? :)

Facebook:
https://www.facebook.com/balazs.orkenyi 
 Név:
Egedy Nóra
 
Foglalkozás:
személyügyi referens
 
Hobbik:
vadvízi kajakozás, vadvízi világversenyekre járás,  kaland utazások, olvasás,
 
Képzettség:
vizsgázott túravezető,
 
Magamról:
 „Az ember soha nem elégedhet meg azzal, hogy a földön kússzék, ha igazából szárnyalni vágyik” 
1980 óta kajakozok, melyből húsz évet élsportszerűen csináltam. Eredményeim:  többszörös világkupa győzelem, Európa-bajnoki és Világbajnoki dobogó. Lételemem a sport a mozgás, a természet megismerése. Vadvízen 2001 óta szelem a hullámokat túravezetőként és versenyzőként egyaránt!

Facebook:
https://www.facebook.com/egedy.nora 
 


Név:
Boros Márton

Foglalkozás:
 Sí-, snowboard oktató, vadvízi túravezető, méhész, kályhás

Hobbik:
 Sí, snowboard, kajakozás, méhészet, kályhaépítés és a családom

Magamról:
 1987-ben kezdtem síkvízen kajakozni. Kb 8 éve kezdődött a vadvízi szerelem. Azóta vadvízen és tengeren is kísérek túrákat biztonsági kajakosként. A Whitewaternél 4 éve vezetek túrákat.

Facebook:
www.facebook.com/marton.boros 
 


Név:
Fazekas Levente

Foglalkozás:
Üzletkötő, animátor

Hobbik:
Kosárlabda, vadvízi evezés, snowboard,póker,darts,

Képzettség:
túravezető koordinátor, túravezető sofőr

Magamról:
2009 óta vagyok a csapat tagja, koordinátorként és sofőrként. Gondoskodom róla, hogy minden gördülékenyen menjen. Senki se felejtse a bázisunkon a túrához szükséges felszereléseit,mint férj, feleség...
Én viszem a túrákat az aszfalton, és az utasok „kényelmes" szállításáról gondoskodom. Több százezer balesetmentes kilométer van a jobb lábamban… ;)
Én felelek még a hajók keménységéért, nálam sosem puha a gumi! ;)


Facebook:
www.facebook.com/levente.fazekas
 
 

Laczy Dávid

Tel.: +36-30-694-0323+36-30-694-0323
Mail: david.laczy [bejgli] white-water.hu

Vadvízi és rafting evezés - Laczy Dávid, White Water


Jónási Krisztián - vezető tréner (indoor)

Tel.: +36-70-317-0008+36-70-317-0008
 
 

Túra lehetőségek:

1 napos Salza Classic rafting túra:
2,5-3 óra evezés/túra a könnyebb szakaszon: 14.500 Ft/fő

2 napos Salza Classic rafting túra:
2 x 2,5-3 óra evezés/túra 1 könnyebb és 1 nehezebb szakaszon: 21.900 Ft/fő

1 napos Salza Hosszú rafting túra:
4-5 óra evezés/túra: 16.900 Ft/fő

2 napos Salza Hosszú rafting túra:
2 x 4-5 óra evezés/túra: 26.900 Ft/fő

 

A hétvégi evezés ára tartalmazza:

 • egy vagy két vízre szállást, programtól függően,
 • a teljes felszerelést (neoprén ruha, neoprén cipőt, vadvízi dzsekit, sisakot, mentőmellényt, evezőket),
 • balesetvédelmi oktatást,
 • a túravezetést,
 • a túra alatt fogyasztható frissítőket (csoki, üdítő)
 • a túráról készült fotót és videófelvételt


Részvételi feltételek:

Túradíj befizetésén kívül a helyszínen kitöltött nyilatkozat, az előzetesen megbeszélt időpontra történő megjelenés.

 • 14 éven aluli gyermek csak szülői felügyelet mellett vehet részt a túráinkon.
 • 14 és 18 éves kor közti résztvevő esetén szülői jóváhagyó nyilatkozattal vállaljuk a túra lebonyolítását.
 • A részvételi lap aláírása egyben nyilatkozat az úszástudásra és a fizikai terhelhetőségre vonatkozóan.

A résztvevő tudomásul veszi, hogy túráinkon baleset érheti, azokon kizárólag saját felelősségre vesz részt.

A résztvevőnek kötelessége a túravezetőt tájékoztatni az esetlegesen fennálló gyógyszeres kezelésről, a teljesítő és koncentráló készségre hatással lévő szerek fogyasztásáról, illetve bármely a tudat állapotot, fizikai képességet akár ideiglenesen csökkentő betegségről.

A túravezetőnek jogában áll azon személy túrából történő kizárására, a túra teljes időtartama alatt aki az adott utasítások figyelmen kívül hagyásával saját vagy mások testi épségét, valamint a felszerelést veszélyezteti, illetve a túravezető ide vonatkozó utasításait nem tartja be.

Helyfoglalás:

Egyéni résztvevők esetén teljes túradíj befizetésével, a túra időpontja előtt min. 1 hónappal, vagy a foglalástól számított 3 napon belül.

Csoportok (15 főtől) részére 10.000.- Ft/fő foglaló befizetésével.

A fennmaradó összeg befizetése túra előtt 1 hónappal átutalással, postán vagy személyesen. Amennyiben a túra cégünk hibájából meghiúsul, az esetben a befizetett részvételi díjat társaságunk visszafizeti.

A lefoglalt túra visszamondása:

Visszamondás esetén az előzetesen befizetett túra díjból a felmerült költségek érvényesítése miatt az alábbi visszatérítést biztosítjuk:

 • A túra időpontja előtt 60 napig a befizetett díj 100 %-át.
 • A túra időpontja előtt 30 napig a befizetett díj 80%-át.
 • A túra időpontja előtt 15 napig a befizetett díj 30%-át.
 • A túra időpontja előtt 8 napig a befizetett díj 10%-át.
 • A túra időpontja előtt 7 nappal történő visszamondás esetén nem áll módunkban a befizetett díj visszafizetése, de a lefoglalt hely másra átruházható.

A White Water Kft. fenntartja a jogot a túra vagy a programok lemondására (új túraidőpont biztosítása mellett) felelősségén kívül eső okokból (pl. szélsőséges időjárási viszonyok vagy elháríthatatlan természeti jelenségek, technikai akadályok miatt). Amennyiben a jelentkező ilyen okból eláll a cégünk által egyébként kivitelezésre kerülő túrán való részvételtől, ez esetben a befizetett díj visszafizetése, illetve semmiféle kártérítés fizetése nem áll módunkban.

Általános tudnivaló, hogy a folyók vízállása a lehulló csapadék függvényében igen szélsőségessé válhat, ez komoly mértékben befolyásolhatja a víz jellegét.
A résztvevők biztonsága érdekében fenntartjuk a túraterv változtatás jogát.
Amennyiben a túra ilyen okból kerül halasztásra, ez esetben új időpontot biztosítunk.

A White Water Kft. nem utazási iroda, hanem kizárólag sport, szabadidő és rekreációs tevékenységet szervező és lebonyolító társaság.

A befizetett túra díja nem tartalmazza az utazási, szállás, étkezési vagy biztosítási költségeket, a túráink folyamán igénybe vett ilyen jellegű szolgáltatások ellenértékét közvetlenül a szolgáltatóknak kell megtéríteni.

Call
Send SMS
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype

White Water Rafting

Tudod még, hogy mit kerestél, és mi az, ami a white-water.hu-r a hozott?  Talán a kalandvágy, a kíváncsiság, egyszerűen csak valami új izgalmas élményt szeretnél? Esetleg olyasvalaki vagy, aki szereti felfedezni a körülötte lévő világot, megtapasztalni valami új, bizsergető érzést? De lehet, hogy egyszerűen csak a természet imádata,  az óriási hegyek
White Water Rafting