× A lapon való további böngészésével elfogadja, hogy a White Water Kft sütiket használ honlapján, a felhasználói élményt továbbfejlesztése céljából.

white-water.hu

Bázis, szállás

Ára: 27€/éj/fő, reggelivel (egy éjszaka esetén 32€/fő)

Bázisunkat az osztrák Alpokban alakítottuk ki egy vadregényes, erdőszéli dombocska tetején, ahonnan a lélegzetelállító kilátás mellett, egy hamísítatlan osztrák parasztház várja az ide látogatókat. Itt  16 főt tudunk elszállásolni, ami nálunk nem azt jelenti, hogy a többi túrázóval a közös fürdőszobában kell megismerkedni, mivel 2,3, ágyas szobáink mind fürdőszobával vannak ellátva.
 

A White Water bázisa a Salza völgyében

Az esti bulik elengedhetetlen kellékei, a csocsó és a pingpong, Trambulin.

cím:Lassing 4. 3345 Göstling an der Ybb
Gps koordináták: 47.756576,14.916711

Figyelem! Ausztriában több Lassing is található, ezért fontos a pontos cím megadása!

A tulajdonosok állattenyésztéssel is foglalkoznak, a ház körüli alpesi réteken legelő tehenek, kecskék, a kutya és a macskák folyamatos népszerűségnek örvendenek a gyerekes családok körében.

A White Water bázisa a Salza völgyében

A reggelit a háziasszony készíti, amit a szállás ára tartalmaz. A közös étkezőhelyiség saját étel fogyasztására is használható.

A White Water bázisa a Salza völgyében

Népesebb csoportot is fogadunk, mivel a környéken hasonló házakban is tudunk szállást foglalni.

Megközelítés

Az út kényelmes tempóban 4-5 óra autóval, mivel a bázis Budapesttől mindössze 430 km, ebből 360km autópálya.

Budapestről Bécs felé indulj az M1-es autópályán, Bécs előtt a Swechat-i reptér után fordulj az S1-es autópáyára Linz, Salzburg felé. Majd az A21-re érsz, ami délről elkerüli Bécset, és belefut az A1-be. Ezen kb. 100 km-t kell tovább menned, majd ki kell térned a 100-as kilóméter kőnél, Ybbs/Wieselburgnál.

Ekkor az A25-ös útra érsz, ezen haladsz Wieselburg irányába, majd Göstlingből kifelé a 64,4-es km táblánál elkanyarodsz balra, majd az Y-elágazásnál jobbra, ezután 1,3 km fel a hegytetőre az út végéig. Fam. Ensmann Biobauernhof. Ez látható a táblán is az út mellett!