× A lapon való további böngészésével elfogadja, hogy a White Water Kft sütiket használ honlapján, a felhasználói élményt továbbfejlesztése céljából.

white-water.hu

Vendégkönyv

 

2016-10-13Meszler László

Első alkalmam volt,és nagyon tetszett az egész rafting túra. Szuper felkészült,profi túravezetőkkel voltunk. Köszönöm nektek:Ati,Puszti,Nóri!! Sok szerencsét nektek,és jó egészséget. Laci schachermayer.
 

2016-10-11Szemeti Csaba

Kedves White-Water Csapat! Kitűnően éreztük magunkat a hétvégén.Várakozásainkat bőven felül múltátok.Első túránk volt,de nem az UTOLSÓ!!! Barátságos, türelmes, felkészült, és lelkes embereket ismertünk meg.Külön köszönet túra vezetőnk \"pusztitó\" Rolandnak,és Nórinak a jó túra vezetésért, a biztonságért, rugalmasságért, egyszóval mindenért amit megtettetek azért,hogy jól érezzük magunkat!!Bátran ajánlom mindenkinek!!A szállás tiszta, kényelmes és festői környezetben van .Jó választás volt veletek evezni. Sok sikert kívánunk a White Water csapatának! Még találkozunk!!!!!! Csabi,Márk,Gabi
 

2016-09-21Nagy Mónika

Kedves WW csapat! 2016.09. első hétvégéjén vettem részt először (de nem utoljára) a túrátokon. Amellett, hogy szép szállást, csodálatos környezetet, kedves házinénit biztosítottatok és remek időt "rendeltetek" nekünk, szuper hangulatú túrát szerveztetek nekünk. A "szakácsotok" nagyon ügyes és a pálinka is "primőr" áru volt! :) Az alacsony vízállás nem hátrány, éppen előny volt, hiszen így sokkal izgalmasabb volt a folyón való lejutás! Nóri szuper vezető volt, nagyon odafigyelt mindenre és mindenkire. Imivel "egy hajóban eveztünk".....aki kitett magáért. Jó hangulatot teremtett, fizikálisan kihozta magából a maximumot (8 fős hajóba ültünk és nem éppen a legkisebb súlyú személyek voltunk!!!)A túraútvonal nem csak kalandos volt, de szemet gyönyörködtető is! Nem csak azoknak ajánlom, akik rutinosak, hanem a minden olyan személynek, aki kalandokra vágyik!! Köszönöm WW csapat és jövőre találkozunk!!!!!
 

2016-09-20Erhardt Gábor

A túra nagyszerű volt és túravezetők hozzáállása,segítőkészsége is hibátlan. A logisztikán azért még kellene egy kicsit csiszolni. Időpontok betartása átöltözési lehetőség biztosítása.Most nem az nyílt országúti lehetőségre gondolok , esetenként szakadó esőben:)) De összességében nagyon jó volt és köszönöm mindenkinek a csapatban.
 

2016-09-20Berze Gergely

Kedves White Water, Szeretném megköszönni ezt a jól szervezett és kitűnő hangulatú hétvégét. Egy 2 napos Salza-Classic túrán vettünk részt, amely egy rövidebb és egy hosszabb szakaszból állt. Bátran ajánlom kezdőknek is, mert a vezetők mellett biztonságban leszel és mellette gondosan ügyelnek a hangulatra, finom ételekre és kényelmes szállásra. Jövőre is találkozunk!
 

2016-09-07Judit Major

Köszönjük ezt a hatalmas csodálatos élményt! Profi, kedves, jó fej,segítőkész túravezetők, remek csapat. Minden percét élvezte az egész család. Először voltunk, de nem utoljára. Sokkal jobb volt mint egy tengerparton sûtkérezni.Teljes kikapcsolodás volt az egész családnak. A férjem és fiaink szerint jövőre egy keményebb pályán csak veletek. ????????
 

2016-09-01Timár Gyöngyi

Egy régi, visszatérő csapat új tagjaként vettem részt a 08.27-28-i raftingon, 14 év után először. Hatalmas élmény volt, minden percét élveztem. Nagyon jó szervezés, nagyon jó csapat vagytok!Köszönet minden túravezetőnek, hogy maximálisan figyeltetek ránk! Remélem, lesz még lehetőségem Veletek újra evezni!
 

2016-08-31Marton Fanni

Idén már szinte törzsvendégként látogattunk el Ausztriába, és eveztünk ezzel a remek csapattal. Ezen a hétvégén Attila, Marci, Gábor, Balázs, Hajni és Apor voltak a segítségünkre, akiknek itt is szeretném megköszönni a profi, összehangolt vezetést. Remélem, hogy még sok közös evezésünk lesz!! :)
 

2016-08-23Bontovics Karolina

Mit is mondhatnék? Az előző hozzászólásokban minden le van írva! Azokat felülmúlni nem tudom. Köszönöm, egy szuper élménnyel lettem gazdagabb:):)!!
 

2016-08-22Papp Zita Flóra

Kedves White-Water Csapat! Köszönjük ezt a hatalmas élményt! Csodálatos volt! Profi, kedves, jó fej, laza,segítőkész túravezetők, remek csapat. Minden percét élvezte az egész család. Először voltunk, de nem utoljára. Sokkal- sokkal jobb volt, mint itthon nézni a tűzijátékot. :) Köszönjük, még találkozunk! :)
 

2016-07-11Chromy Tímea

Kedves White-Water Csapat! Kellemesen csalódtam a túrában- segítségetekkel magam is ledobtam a nagyváros okozta terheket- és végre igazán kikapcsolódtam. A fiammal is eltölthettem néhány izgalmas napot- biztonságban és igazán jó társaságban! Kedvet kaptunk a folytatásra- remélem még találkozunk!Sok sikert a folytatáshoz! C. Tímea
 

2016-07-11Vészi László

Csodálatos környezetben egy jó csapattal felejthetetlen élmény volt mindannyiunk számára. Az alacsony vízállás és a 6-8 személyes nagy csónak ellenére is profi módon, maximálisan élvezhetőbbé tette Nóri, játékokkal és ütközésekkel a túrát. Köszönjük!
 

2016-06-21Medve-Kovács Zsaklin

Kedves White-Water Csapat! Régóta szerettem volna kipróbálni a raftingot, és ez most általatok megvalósult. Egy segítőkész, barátságos rafting csapatot ismerhettem meg általatok. :) A gyönyörű táj, a jófej társaság, a bámulatos vízesés túra, a hullámzó Salza, a szuper oktatás, a túravezetők, akik vigyáztak ránk, a neoprén ruha, ami által tényleg nem fagytunk szét a vízben :), mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy egy felejthetetlen három napos aktív kikapcsolódás részesei lehettünk. Az események időbeli koordinációja picit fejlesztendő, de a napsütés akkor is kárpótolt minket :). Összességében mindennel elégedettek voltunk, ez volt az első rafting túránk, de úgy gondolom, hogy nem az utolsó.. ;-) Köszönjük White-Water!
 

2016-06-19Hasse Ági

A túráztató csapat és a felszerkók is szuperek, és a progik is kiválóak voltak, én külön örültem a Zipline-nak is!! Néha volt kis infóhiány, mi mikor merre meddig, de talán pont ettől lett az egész elég spontán, és laza, és rugalmas :) szóval összességében szuper élmény volt, 3 nap fullos kikapcsolódás, és ami a legfontosabb hogy biztonságban voltunk! A bográcsozós este különdíjas a hangulat miatt, főleg a pingpong rész (tehát az egész este :)), még életemben nem forgóztam 20 másik emberrel :D köszönjük szépen! Ági
 

2016-06-16Lelkes Gábor

Sziasztok! Azt gondolom, hogy sikerült felülmúlni a tavalyi HV raftingot az ideivel. A kisebb létszám és a lazább időbeosztás lehetővé tette, hogy mindenki megismerje egy kicsit a többieket. A zipline, a rafting és az esti bulik szerintem remekül sikerültek. Köszönöm! ;-)
 

2016-06-16Nagy Nóra

Nagyon jól éreztem magam és kedvet kaptam a többi túrához is. Köszönöm Nektek!
 

2015-08-12Odegnál Róbert

Kedves White Water Srácok és Lányok! A nyár egyik legjobb élménye volt ez a két nap, köszönjük! Biztonságban éreztük magunkat veletek, a táj gyönyörű volt, a víz is pont úgy folyt, ahogy kell :) Szóval nagyon tetszett, remélem még találkozunk. Ha rajtam múlik, még biztosan, mert szeretnék legközelebb is menni. Jó munkát és szép nyarat!
 

2015-08-11Puskás Iván

Kedves White Water Csapat! Kitűnően éreztük magunkat a hétvégén. Már a szombati kánikulai bemelegítő túra is emlékezetes volt, de a vasárnapi hűvös, esős, hosszabb evezés még azt is felülmúlta. Pedig kicsit tartottam tőle hogy nagyon fárasztó lesz a két egymás utáni napon az evezés és az elromlott idő miatt is aggódtam. Jó választás volt Veletek menni!! Köszönöm az élményeket Dóri, Iván
 

2015-07-15Váradi Edina

Kedves Nóri, Puszti és Attila! Amint férjem (Lakatos György) lent megírta, az egyutt töltött hétvége nagyon jól sikerült. Az evezés számomra olyan élmény volt amit sokaig emlegetni, mesélni fogok....valóban Puszti kellett hozzá, hogy úgy érezzem nem lesz semmi baj, hiába borulunk be, Ő majd kiment :)) Nóri, aki szívét, lelkét adta tanításunkba és épségünk megóvásába fénypontja a csapatnak. Attila lazaságával együtt kézben tartotta a társaságot, jól volt minden megszervezve. Barátainkkal együtt olyan kalandokban volt részünk amiről még nagyon sokáig fogunk anekdotázni és nevetni amíg a könnyünk kicsordul . Gyermekeink is szeretnék ezt a sportot kipróbálni, ezért valószínű hogy találkozunk még. Addig is sok sikert kívánok a White Water csapatának! Üdv, Edina :))
 

2015-07-15Lakatos György

Kedves Nóri, Puszti és Attila! A túrátokat ajándékba kaptam a batátainktól. Szeretem a kihívásokat, az adrenalint és endorfinokat szaporító élményeket. Mondhatom, ez ilyen volt a javából! A legjobb kritika, ha ismétlünk, öcsémnek augusztusban ugyanezt gondoltam meglepetésként, tehát újra találkozunk! Puszti, a sor végén haladva Te jelentetted Nejemnek azt a biztonságérzetet, amivel a gyakori beborulásainkból eredő irántam érzett - remélem csak átmeneti - bizalomhiányát kompenzáltad. Nóri vérprofi, Attila pedig szórakoztató és ügyes volt. Köszönöm Nektek és Barátaimnak! Gyuri
 

2015-07-15All Star Bowling

Hello White water ! Elsősorban szeretnénk megköszönni az élménygazdag, vidám, nagyszerű kalandot. Nagyon sokat adott a raftingolás csapatunknak. Ez volt a cél, de várakozásainkat bőven felül múltátok. A csapatból szinte még senki nem volt ilyen vízen evezni,náluk a kezdeti stessz, félelem az ismeretlentől, lassan átváltott szórakozássá, így nem véletlenül ez a központi téma azóta is!.Köszönet Nórinak, Balázsnak és Pusztítónak és Hajninak is a szervezésért! Továbbá köszönet mindenért a jó túra vezetésért, a biztonságért, rugalmasságért, egyszóval mindenért! A csapatotoknak minden jót,sok szerencsét, elégedett vendégeket ( mint mi vagyunk) és további sikereket kívánok az All Star Bowling dolgozói nevében: Nyerges Gábor Köszi,köszi,köszi!!!!
 

2015-06-29Nemeth Gyongyver

Kedves Hajni! Szeretnem megkoszonni a csodalatos hetveget es azt,hogy Ervinnek egy regi vagyat sikerult a Ti segitsegetekkel teljesiteni. Nekem ugyanolyan elmeny volt a gyonyoru taj, a Ti kedvessegetek, a vendegek szinte csaladtagkent valo kezelese, es a profizmus, ahogy a munkatokat vegeztetek. Remelem nem utoljara talalkoztunk, a tovabbiakhoz pedig sok sikert es kitartast kivanok. Udv.: N.Gyongyver
 

2015-06-25Epres Kornél

Első túrám volt és az is 100%, hogy nem az utolsó :) A szervezés nagyon jó volt. A túravezetők és segítőik közül nem szeretnék kiemelni senkit sem, mert mindenki tökéletesen csinálta a dolgát. Kedvesek voltak segítőkészek és nagyon nyitottak. Sokat foglalkoztak velünk és szorgalmasan válaszoltak az olyan hülye kérdésekre mint pl: "És nagyon hideg lesz a víz?" :D Szóval le kalappal! Csak így tovább White Water és a mielőbbi viszontlátásra :)
 

2015-06-16Bese-Csekő Diána

Kedves White Water csapat! Nem is tudom hol kezdjem, keresem a megfelelő szavakat ami jellemezhetné életem legizgalmasabb eseményét, a veletek töltött elmúlt hétvégét. Csodálatos időben, festői környezetben, családias meleg vendéglátásban, profi módon megszervezett, fantasztikus élményben volt részünk. Külön köszönet túra vezetőnk "pusztitó" Roland türelméért, higgadt magabiztos viselkedéséért, a belőle áradó végtelen nyugalomért, a nehéz pillanatokban oly fontos biztató szavakért. Köszönet Imi segítő figyelmességéért, fiatal lendületéért, a kötetlen, felszabadult, jó hangulatért. Gratulálunk és sok sikert kívánunk az egész csapatnak. János, Dia, Heni, Szilárd, Dóri, Peti.
 

2015-06-04H. Gyula

Sziasztok! Már tegnap is próbáltam írni, de ma nem látom az üzenetek közööt. Valki biztos cenzurázza. Na akkor a lényeg: A Hajni fotó produktuma, és ténykedése utánozhatatlan köszönjük, hogy időnként találkozhatunk. A túravezetők ténykedése profi (én már sokadszor vagyok túrán, látom a fejlődést)rájuk lehet azt mondani, hogy már nincs hova fejlődni.Pedig van. Tanuljanak meg vizen járni, hogy az olyan kívánságokat is ki tudják elégíteni mint"Nem szeretném ha rám fröccsenne a víz a túra során" Ilyenkor ölben leviszik a kedves vendéget, közben némi meleg teát kínálnak a stresszes helyzet oédására. Szóval a mostani túra is szuper volt.
 

2015-06-03Timi

Sziasztok! Nagyszerű élmény volt!Nem tudok úszni és emiatt nem vagyok, annyira jóban a vízzel, de veletek hajóba mertem szállni. Második alkalommal is tudott újat mutatni és még jobban éreztem magam, mint az elsőnél, pedig már az is szuper volt. Hullámok, ugrálás, adrenalin csodaszép környezet és remek csapat. Szeretnék még mindenképpen menni :) Timi
 

2014-07-07Faitli Zoltán

Mi már harmadjára vettünk részt a WW nagyszerű csapatával a rafting programon. Volt amikor kis víz volt és idén pedig sok víz volt. Csak a WW csapat hozzáállása és segítőkészsége nem változott. Idén pedig egy nagyszerű kanyoning túrán is részt vettünk. Ezúton is köszönjük a finom vacsorákat és a jó társaságot.
 

2014-06-10Márkus és Nyerges család

Nagyon szépen köszönjük a White water csapatának az élményekkel teli, szuper hétvégét! Az egész hétvége a stresszoldásról, az adrenalin fokozásról és a festői környezetről szólt. Egyszerűen imádtuk! Külön köszönet a túravezetőinknek: Pusztinak, Hajninak és Marcinak. Jelentjük, türelmük határtalan. :) Marciék személyében olyan proaktív személyiségeket ismerhettünk meg, akire bátran rá mertük bízni magunkat! Még egyszer köszönjük! Reméljük, hogy lesz folytatása és még találkozunk! Tomi, Anita, Andris, Niki, Adri, Gábor, Teca, Sanyi
 

2014-04-23Kiss Judit

Ezúton jelentjük, a 2014-es szezont a lelkes csapatunkkal megnyitottuk! Volt minden: napsütés, eső, havas táj, óriási hullámok és zúgók, merülés, borulás(ok), ugrálás félelmetes magasságból, sziklaölelés (ez már az oktatáson is különösképp tetszett nekem :D) énekszó (Kis csónakom leng a Salza vizén...stb)! Húsvét alkalmából még szavaltak is nekünk a WW-s fiúk, aztán meg menekülhettünk a vízbe! :-D Jókedv, remek hangulat és csupa nevetés! Izgalom, bizsergés, Salza dübörgés!!! Már másodjára voltunk és kijelenthetem, rabjai lettünk! Reszkess Salza és White Water Team, nem szabadultok meg tőlünk! :-) Nagyszerű hétvége volt, köszönjük Nektek!! És végül: Szeretünk Atiiii :-)
 

2013-09-30Takács Attila

Remek hétvégét töltöttünk a White-Water csapattal! Kifelyezetten barátságos, türelmes, felkészült, és lelkes társaságot ismertem meg! Gábor még akkor is higgadt maradt, mikor megúsztattam az egyik evezőt, de hála Neki, és a Páromnak, sikerült 1-2perc alatt összeszedni! Nekem mindenképp meghozta a kedvem ez a hétvége a folytatáshoz! Gyönyörű környezet, remek szervezés, remek szállás, remek vacsi, remek este! Ja és ki ne maradjon a szuper "vonuló zene"!! :-) Én mindenkinek ajánlani foglak benneteket! A LEGJOBB CSAPAT A WHITE-WATER!!!!
 

2013-09-24Marton Fanni

Nagyon-nagyon köszönöm az egész csapatnak ezt a csodás élményt. Ezen a hétvégén nagyon sok kalandban lehetett részem. A kanyoningon a félelmeimet, a raftingon pedig a Salza folyót győztem le. Nagyon jó volt a szervezés, a vacsora, valamit a társaság is. Visszatérünk!!!
 

2013-09-23Repits Tamás

Sziasztok. Bar a pip Meg van ebben a sportban is. Azért adok neki Meg egy esélyt a Jo időben is. Én erre a programra 10 pontot adok. (Legközelebb otthon hagyom a derekam) üdv. Repits Tamás
 

2013-09-23Repits Szilvia

Köszönöm az egész Hundzsa familiának és persze a team többi tagjának is a múlt hétvégi fantasztikus élményt.Nem gondoltam, hogy ilyen hatással lesz rám a vad-vizi evezés... Különösen hálás vagyok Örkényi Balázsnak, hogy higgadt professzionalitásának köszönhetően nem kellett úsznom.:) Fiúk, Lányok ! A kedvcsinálás mesterei vagytok! Jövünk jövőre is! Reszkessetek! :):) Promó természetesen indul!
 

2013-08-18Koncz László

Kedves WW Csapat!Köszönet Mindenkinek az evezés élményéért! Nagyszerű kaland volt, óriási volt a víz, gyönyörű volt a táj, és a csapat minden tagja úgy bánt velünk, mintha már évek óta barátok lennénk. Biztonságot éreztem, törődést, és kívánom mindenkinek, hogy ilyen Emberek legyenek a barátai. Találkozunk legközelebb is! Hajrá WW.
 

2013-07-29Vágó Dávid

Köszönöm Attila Rafting Hundzsa és a csapatodnak, hogy átélhettem én is a Rafting élményét! Aki teheti, az próbálja ki! Hatalmas, élmény volt!! :)
 

2013-07-29Litz Tamás

Sziasztok! Nagyon korrekt volt minden, szokás szerint. Hoztátok a magas színvonalat, és szerencsésen megúsztunk néhány necces helyzetet, és nem borultunk... Király volt a víz, egy csomót hűsöltünk, mert eszméletlen meleg volt. Ok, várjuk majd a fotókat. Idén még biztosan megyünk még...
 

2013-07-26Horváth Erika

Kedves White Water Rafting csapat! Szeretném megköszönni Nektek azt a nagyszerű élményt, amit az általatok szervezett rafting túrán való részvétel jelentett számomra! A táj szépsége, a folyó, a társaság, a szervezés, a hangulat és persze maga a rafting mind fantasztikus volt! A túravezetők hozzáértése és figyelmessége által végig teljes biztonságban éreztük magunkat a folyón. Egy ideje már terveztem, hogy kipróbálom a vadvizi evezést, és nagyon örülök, hogy ez most megvalósult, teljesen magával ragadott. Szerintem aki egyszer vízre száll, az előbb-utóbb újra visszatér, én legalábbis még biztosan! Köszönöm még egyszer és mindenkinek csak ajánlani tudom:)
 

2013-07-02Oles Laura

Kedves White-Water Rafting team, név szerint: Laczy Dávid, Mike (Pusztító) Roland és Boros Marci! Nagyon köszönünk Nektek mindent! A szervezést, a hozzáértéseteket, a kedvességeteket, rugalmasságotokat (a ráadást :D)! Fantasztikus élmény volt. Azt gondolom olyannyira, hogy többen szerelmesei lettünk a dolognak és biztos, hogy visszatérünk Hozzátok! Nagyszerű csapat vagytok! Köszönjük! :) :) Csak ajánlani tudom Mindenkinek!
 

2013-05-23Süller József

Az elmúlt hosszú hétvégén (2013. május 18-19-20) vettünk részt 10 fővel egy 2 napos Salza classic rafting túrán. A csapat nagyobbik fele még soha nem evezett, de mégis remek szórakozást és kikapcsolódást nyújtott ez a túra. A szervezők rendkívüli figyelmet fordítottak ránk, kedvesek, segítőkészek, felkészültek voltak. Az első este még egy remek vacsorát is készítettek nekünk. A szállásunk is remek volt, amit szintén ők intéztek. Remek kilátás, gyönyörű, nyugodt környezet! Felejthetetlen élményben volt részünk! Biztos vagyok benne hogy hamarosan megismételjük ezt a remek hétvégét! Még egyszer: köszönjük szépen fiúk!
 

2012-08-13Magyari Attila

Én már kétszer vettem részt raftingon és egyéb általatok levezényelt programon austriában, csak azt mondhatom tökéletes volt minden, és olyan élmény volt amit nagyon szívesen mesélek bárkinek mert örök emlék. Mindenkinek ajánlom hogy ha abban gondolkodik hogy 10 centivel nagyobb tv-t vesz a jelenlegi helyett, lehet az HD 3D meg ki tudja milyen, ne tegye, inkább menjen el veletek erre az élményre. Mert ez az élmény megérint, körülvesz, nem elég látni a dolgokat érezni kell, amikor a csónakkal elragad a folyó és meg kell küzdened az irányításért, mikor rájössz hogy akár át is veheted azt, pedig az elején még reménytelennek tűnik. Nincs az a TV bármi ami a legkisebb mértékben is visszaadhatja azt a képet ami a kanyonban eléd tárul ahogy az alján visz a folyó lefelé, kicsit lelassul hogy legyen időd szétnézni, hogy aztán meglóduljon, a kövek, sziklák közt mint amikor a hullámvasút lejtőre fordul és már csak arra tudsz figyelni hogy a csónakban maradj és valamennyire irányítsd is azt. Mindamellett teljesen biztonságban érzed magad mert ezzel a csapattal az első perctől érzed hogy nem lehet baj mert vérprofik és tudják mit csinálnak. Köszönöm ezt az élményt, és mindenkinek ajánlom a Whitewater csapatát. Ja és még jól is főznek.
 

2012-04-18Pisztráng

Sziasztok Vadvizesek! A 2012-s évtől már írhattok is nekünk, mert a dicséreteket nem csak szóban szeretjük. :) Nekünk is a legnagyobb ajándék, ha ti jól éreztétek magatokat, mert akkor mi is szívesebben csináljuk. (húzunk ki titeket a vízből) ;) A kisebb dicséretekért dobókötél dobás, a nagyobbakért vízből mentés jár, amit a következő túrán lehet beválltani :)))
 
 
Személyes adatok

Üzenet